+45 4615 3022

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Om os

Hvem er vi

KC Light er en førende belysningsvirksomhed, der er totaludbyder indenfor professionelle belysningsanlæg.

Vi stiller altid store krav til os selv, når det gælder kvaliteten på vores produkter. Vi følger altid med tiden, både når det gælder design og kvalitet.

Vi er altid klar med professionel rådgivning, og tilbyder altid en projekteret totalløsning ud fra alle de gældende regler og standarder.
Når det gælder vores igangværende projekter, er vi altid klar på sidelinjen fra start til slut som løsningsorienteret belysningsrådgiver.

Når det kommer til miljø er dette altid en ting vi lægger stor vægt på, og gør derfor altid vores ypperste for at holde os “up to date” med energirigtige løsninger.

Vi leverer altid kvalitet til tiden, og kunden er vores fokus.

Mission.

Her i virksomheden er vores ambition at udbrede optimal belysning på et energibesparende og miljøvenligt niveau. Sammen tilbyder vi ligeledes professional service inden for rådgivning og projektering.

Vision.

KC Light vil være internationalt opfattet som en virksomhed der er med til at udvikle belysning for gavnet af samfundet.

Vi vil udrette dette ved at have fokus på miljø, energibesparelse, samarbejde, produktudvikling og evnen til at visualisere det ukendte.

Formodningen er en engagerende og lærende arbejdsplads hvor medarbejdere i fælleskab arbejder for kontinuerligt at højne det faglige niveau

Kerneværdier.

Miljøvenlige - Miljøet spiller en stor rolle i vores produkter, vi ligger vægt på at skabe en positiv fremtid for naturen, samt samfundet.

Troværdig - Pålidelighed er en vigtig egenskab at udarbejde, hvad vi gør og siger, kan du regne med.

Engagement - Vores resultater kommer ud fra engagerende arbejde i det vi sætter stor interesse for, succes.

Samarbejde - Vi tror på at arbejde sammen mod et fælles mål.

Kontakt os

KC Light
Metalgangen 9E,3
DK-2690 Karlslunde
Tlf: +45 4615 3022
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR: 29214557